Pilihan anda:  Program Pengawalan Kesihatan - HP |  Program Pelangsingan - SP | Program Pemadatan & Penegangan Payudara - EP | Program Pembentukan Tubuh - BP | Program Penggiatan Semula Wajah - FP |Program Pertumbuhan Semula Rambut - RP|Program Feminin Hygine CRONY- FHP

 

Sejak memasuki pasaran Asia 14 tahun yang lepas, Crony bermula dengan memperkenalkan Program Pembentukan Tubuh yang kemudiannya menjadi begitu hangat dipasaran sehingga hari ini. Walaupun terdapat pelbagai jenama yang muncul selepas itu seperti cendawan tumbuh selepas hujan dan  kemudian tenggelam tanpa meninggalkan kesan, CRONY masih lagi bertahan dan wujud di pasaran. Ini menunjukkan betapa CRONY amat diyakini keberkesanannya dan merupakan satu syarikat yang teguh dan boleh dipercayai. Selain itu, CRONY juga mengeluarkan produk kecantikan wajah yang bermutu tanpa bahan kimia yang hanya berasaskan buah-buahan dan tumbuh-tumbuhan iaitu Program Penggiatan Semula Wajah di mana ia sesuai untuk semua golongan usia dan jenis kulit muka. Di samping itu, CRONY juga menghasilkan  produk makanan kesihatan ‘non gen modified food’ atau produk makanan tanpa modifikasi gen iaitu Program Makanan Kesihatan untuk memberikan kesan yang terbaik dan optimum untuk kesihatan dan kecantikan. Terdapat ramai orang tidak kira golongan terpelajar atau tidak, tidak mengetahui apa itu ‘gen modified food’ dan apakah kesannya terhadap tubuh badan kita.Di Malaysia, hal ini amat jarang diperkatakan kerana kurangnya ilmu pengetahuan dan tidak pernah dibincangkan secara serius. Tetapi, di luar negara seperti US dan UK, hal ini amat dititikberatkan sehingga mereka menubuhkan satu institut khas dan pertubuhan yang menentang GM Food (rujuk laman web http://www.responsibletechnology.org. Anda juga boleh membaca artikel-artikel yang kami paparkan di bahagian Artikel untuik mendapatkan maklumat yang jelas tentang Makanan Ubahsuai Genetik ini.

Ramai orang beranggapan bahawa produk CRONY hanya sesuai untuk golongan wanita sahaja kerana ia lebih ke arah kecantikan dan kesihatan wanita. Pandangan ini ternyata silap kerana kini CRONY telah melancarkan 8 program kesihatan bukan sahaja untuk wanita tetapi juga lelaki dan kanak-kanak. Pelanggan boleh membuat pilihan yang mana bersesuaian dengan diri & keluarga anda.  Setiap program ini akan membantu anda mencapai kesihatan optimum.

 

Sila buat pilihan di bawah untuk memilih program yang anda inginkan

 

 

bajucrony(@gmail.com
copyright © 2006