Terus ke:  Program Pengawalan Kesihatan - HP |  Program Pelangsingan - SP | Program Pemadatan & Penegangan Payudara - EP | Program Pembentukan Tubuh - BP | Program Penggiatan Semula Wajah - FP |Program Pertumbuhan Semula Rambut - RP

 

 

Kuek Hui Chin

 

Danny Kho

 

 

Doktor Lee Bo Xian

Rosanah Mat Isa

Lian Choo Tiok

1.                   Testimoni Program Makanan Kesihatan C Series:

Nama : Kuek Hui Chin (34)

Produk yang diambil: C3, C5, C7

 Saya mengalami masalah sakit perut sejak tahun 1996. Saya telah menjalani pelbagai rawatan tetapi masih tidak dapat menyembuhkannya. Doktor juga tidak berjaya mencari punca kesakitan yang saya alami ini. Hanya selepas 6 tahun barulah doktor berjaya mencari puncanya. Rupa-rupanya saya telah mengalami masalah fibroid di mana  fibroid telah tumbuh di kedua-dua belah uterus saya. Doktor megesahkan bahawa tumor tersebut adalah benign iaitu bukan kanser tetapi saya perlu memastikan ianya tidak merebak ke tempat lain. Doktor memberitahu bahawa saya tidak perlu menjalani apa-apa pembedahan asalkan ia tidak merebak pada sel-sel lain. Kawan saya menerangkan tentang kebaikan produk  eCRONY iaitu C3, C5, C7 kepada saya pada Jun 2005. Saya mencuba produk makanan kesihatan ini dan saya dapati, kesakitan perut saya telah hilang sehingga saya hampir lupa bahawa saya pernah sakit. Apa yang menggembirakan saya, doktor memberitahu saya pada awal tahun ini bahawa size fibroid saya telah mengecut, dan saya tidak perlu menjalani sebarang pembedahan. Terima kasih, eCRONY.

 

Nama :  Danny Kho (56)

Produk yang diambil: C8

 Pada Ogos 2004, nasib malang saya menimpa apabila disahkan mengalami kanser prostat. Doktor memberitahu bahawa bacaan indeks prostat saya tinggi iaitu mencecah 13.4, padahal bacaan indeks yang normal ialah 4. Dalam tempoh 3 bulan, bacaan indeks saya menunjukkan peningkatan iaitu 13.8. Kemudian, dalam tempoh 6 bulan seterusnya, bacaan indeksnya sekali lagi menunjukkan peningkatan ketara sehingga 22.8. Hal ini amatlah merisaukan saya. Pada masa itu, doktor menasihati saya supaya menjalani pembedahan. Dalam ketika saya menimbangkan arahan doktor itu, rakan lama saya  mengesyorkan saya mengambil makanan kesihatan eCrony iaitu C8. Selepas saya mengambil 2 botol produk C8, bacaan indeks saya di dapati telah menurun ke 17.6 yang menandakan bahawa prostat saya telah mengecut saiznya. Proses pembuangan air kencing juga semakin lancar, tidak lagi tersekat-sekat atau menitis. Saya juga tidak perlu lagi meneran ketika membuang air kencing. Saya amat berterima kasih kepada eCrony kerana menghasilkan satu produk yang amat menakjubkan. Begitu juga kepada rakan saya  kerana telah memperkenalkan produk ini kepada saya. Dengan eCrony, harapan saya yang pudar dahulu bersinar kembali. Kini, saya juga giat membantu mereka yang senasib dengan saya.

 

Nama : Doktor Lee Bo Xian (90)

Produk yang diambil: C3, C5,

Saya merupakan seorang doktor yang sudah bersara. Tidak lama dahulu, saya mendapat khabar buruk bahawa saya mengalami kanser paru-paru. Doktor yang merawat saya tidak menggalakkan saya menjalani kemoterapi atau pembedahan disebabkan faktor usia saya yang sudah lanjut. Sebagai rawatan alternatif, menantu saya menggalakkan saya mengambil produk makanan kesihatan eCrony iaitu C3 dan C5. Perubahan yang menakjubkan berlaku ke atas diri saya  selepas saya mengamalkan pengambilan produk ini di mana saya tidak merasakan kesakitan penyakit saya lagi.  Hasil pemeriksaan doktor juga amat positif di mana ia menunjukkan sel-sel kanser dalam badan saya adalah terkawal. Inilah berita yang paling menggembirakan untuk saya dan keluarga. Sesungguhnya saya bersyukur dan berterima kasih kepada menantu saya kerana telah memperkenalkan produk eCrony kepada saya. Terima kasih pada eCrony kerana telah memberi saya harapan yang baru.

 

 

Nama : Rosanah Mat Isa

Produk yang diambil: C10

Semenjak mendapat anak ke empat, berat badan saya semakin meningkat.dan tidak pernah turun seperti mana dahulu walaubagaimana kuat sekalipun saya mencuba. Mengingatkan bentuk tubuh saya  yang menarik sebelum mendapat anak dan badan saya yang besar sekarang ini, menyebabkan saya rasa amat kecewa dan tertekan. Lebih lebih lagi, saya rasa bersalah apabila memandang wajah suami  dan saya risau jika suami saya tidak gembira melihat tubuh saya. Kegembiraan mendapat 4 anak yang sihat & ceria juga telah membawa bersama penambahan berat badan sebanyak 10 kg dalam tubuh saya ini. Saya rasa amat bertuah kerana diperkenalkan dengan produk makanan kesihatan eCrony iaitu C10, di mana dengan pengambilannya, saya berjaya menurunkan berat badan saya dari 60 kg kepada 50 kg dalam temoh 1 bulan! Tanpa mengikuti diet yang ketat dan menyusahkan, berat badan berlebihan sebanyak 10 kg itu telang hilang dan saya telah kembali kurus, cantik dan menarik seperti dulu. Hari ini, saya berbangga menjadi ibu yang cantik tambahan lagi anak anak kini memanggil saya dengan panggilan “Mummy cantik”!

 

 

Nama : Lian Choo Tiok

Produk yang diambil: C3, C4,C5,C7,C10

Krisis pertengahan usia saya berlaku apabila saya mengalami masalah lemah jantung. Saya tidak berupaya melakukan kerja kerja yang berat. Selain dari masalah jantung, saya juga mempunyai banyak lagi masalah kesihatan yang lain berpunca dari kerosakan hati saya. Antaranya, masalah gastrik yang telah lama saya hidapi bertahun-tahun dahulu. Selepas beberapa bulan mengambil produk makan kesihatan eCrony, saya dapat merasakan perubahan yang sungguh ketara terhadap kesihatan saya. Masalah gastrik yang saya alami hilang sama sekali. Kesihatan saya yang bertambah baik menunjukkan hati saya semakin pulih dari kerosakan dan berfungsi dengan baik. Tekanan darah saya juga menjadi normal. Horman badan saya terkawal dan berat badan saya juga telah menurun sebanyak 4 kilogram. Saya merasa seperti dilahirkan semula. Terima kasih eCrony!

 

Seterusnya:

Testimoni Program Pembentukan Tubuh AS

Testimoni Program Kecantikan Wajah Siri A

Testimoni Program Makanan Kesihatan C Series

 

bajucrony(@)gmail.com
copyright © 2006